Визначні місця Львова: що варто подивитися?

Що подивитися у Львові?

Якщо ви приїхали до «західної столиці» України вперше, то варто почати з прогулянки старою частиною міста та огляду основних та найпопулярніших пам’яток. Детальний путівник туризму у Львові з адресами: Площа «Ринок» та Львівська ратушаПлоща «Ринок» – історичний та сучасний центр Львова. Головні її прикраси – це ратуша з оглядовим майданчиком та чотири фонтани з фігурами античних богів. Щороку під час святкування Дня вишиванки (23 серпня) скульптури одягають у вишиті сорочки.

По площі ходять дівчата в одязі XIX століття і продають квіти та солодощі. Також тут можна покататися на туристичному екіпажі або маленькому паровозику. А на невеликих вуличках навколо площі можна знайти величезну кількість затишних кафе та барів.

Високий замокМісце справжнього паломництва туристів та мешканців Львова. Він знаходиться недалеко від центру. Сам замок до нашого часу, на жаль, не зберігся. Сьогодні на його місці – оглядовий майданчик, з якого відкривається панорама на все місто. Влітку тут також можна влаштувати пікнік у парковій зоні.

Музей АрсеналЦей музей буде особливо цікавий для чоловіків, оскільки в залах колишнього міського арсеналу розміщено виставку старовинної холодної, метальної, вогнепальної зброї, захисного озброєння та військового спорядження понад 30 країн світу.

Музей пивоваріння Львівської пивоварні. Музей знаходиться у напівпідвальних приміщеннях Львівського пивзаводу. Тут туристи зможуть не лише познайомитися з історією пивоваріння, а й спробувати нещодавно зварене пиво.

Оперний театр імені Соломії Крушельницької. Туристам буде цікаво не лише відвідати виставу, адже сама будівля театру – справжній витвір мистецтва. Особливо цікавий Дзеркальний зал: дзеркала тут розташовані таким чином, що в їхньому відображенні створюється ілюзія нескінченного тунелю.

Львівський національний академічний театр опери та балету ім. Соломії  Крушельницької | Афіша розваг Львова

Музей зброї "Арсенал" | Афіша розваг Львова

 

Вам також може сподобатися

Залиште відповідь

Українська